Wintersport

Oostenrijk / Vorarlberg/ Bregenzerwald / Mellau / Damüls

wintergezicht

Skigebieden - Alpineskien

Damüls en Mellau

Het appartement ligt op circa 3 kilometer van het dalstation van de kabinebaan van Mellau. Door de nieuwe liftverbinding is vanaf december 2009 het skigebied van Mellau verbonden met het skigebied van Damüls. Hierdoor heeft het gebied 105 km uitstekende sneeuw zekere skipistes. Het is daarmee het grootste skigebied in het Bregenzerwald. De 3-taelerskipas geeft bovendien toegang tot de omliggende skigebieden.
Hierdoor is zeer veel variatie in skipistes mogelijk.

Met de auto bereikt u in minder dan 5 minuten het bergstation van Mellau.
Bovendien stopt de skibus/landerbus voor de deur die u in korte tijd het bergstation of naar de verschillende skigebieden brengt.

Kaart van het skigebied www.bergbahnenmellau.com

3Tälerpass

De 3Tälerpass biedt toegang tot alle skigebieden in het Bregenzerwald , het Grossen Walsertal, het Lechtal en Balderschwang. In totaal 31 skigebieden met goed geprepareerde pistes. www.3taeler.at

Skitouren

Waar zoveel sneeuw ligt zijn de mogelijkheden ook buiten de pistes vele mogelijkheden. Het Bregenzerwald staat bekend om zijn grote pallet aan Skitouren. Er zijn zowel georganiseerde skitouren voor beginners als voor gevorderden. Een passende uitrusting is beschikbaar in de plaatselijke winkels voor skiverhuur.

wintergezicht

Langlaufen

Gezonde beweging met een mooi landschap combineren, dat is langlaufen. Direct voor het appartement zijn de loipes van Mellau/Hirschau (22 km) toegangkelijk. Loipes met verschillende moeilijkheidsgraden. In de directe omgeving zijn nog de volgende loipes beschikbaar:
Bezau/Bizau 32 km
Au/Schoppernau 62 km
Warth/Schröcken 13 km.

Overige wintersport activiteiten

Rodelen
Georganiseerde sneeuw- en winterwandelingen
Een rit met de paardenkoets of sledehonden touren (Huskytrail)

© 2006-2009 www.mijn-eigen-website.nl